Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


26.06.2019  10:00

Биохемија II - А ниво

Испитот за сите групи ќе се одржи во амфитеатарот на Институтот за хемија

Известување

19.06.2019  10:00

Биохемија I - А ниво

Студентите кои ќе полагаат во оваа декада да се пријават најдоцна до 17.06.2019

Известување

Биохемија I - Б ниво

Студентите кои ќе полагаат во оваа декада да се пријават најдоцна до 17.06.2019

Известување

17.06.2019  10:00

Безбедност и протокол во лабораторија

амфитеатар, II декада

Известување

11.06.2019  12:00

Биохемија II - А ниво

Испитот по биохемија II за сите насоки ќе се одржи во амфитеатарот на Институтот за хемија.

Известување

10.06.2019  10:00

Биохемија I - А ниво

Студентите кои ќе полагаат во оваа декада да се пријават најдоцна до 08.06.2019

Известување

Биохемија I - Б ниво

Студентите кои ќе полагаат во оваа декада да се пријават најдоцна до 08.06.2019

Известување

07.06.2019  10:00

Биохемија II - А ниво

Вториот колоквиум по биохемија за студентите од аналитичка биохемија ќе се одржи во амфитеатар на ИХ

Известување

Безбедност и протокол во лабораторија

амфитеатар, I декада

Известување

07.06.2019  10:55

Биохемија II

Вториот колоквиум по Биохемија II B за студентите од применета и наставна насока ќе се одржи на 7 јуни во амфитеатарот на ИХ.

rezultati_vtor_kolokvium_BiohemijaII_2019.pdf Резултати од биохемија II, втор колоквиум

16.04.2019  14:00

Биохемија I - А ниво

Испит во дополнителна априлска сесија

Известување

Биохемија I - Б ниво

Испит во априлска дополнителна сесија

Известување

18.02.2019  10:00

Биохемија II - А ниво

Испитот ќе се одржи во амфитеатар (или друга просторија)

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2019. Институт за хемија, ПМФ, УКИМ, Скопје.