Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


28.06.2019  10:00

Еколошка биохемија

Испитот ќе се одржи во просторија бр. 124.

Rez_juni_2019_1.pdf Резултати од испитот одржан на 28.06.2019.

26.06.2019  10:00

Експериментална биохемија

Усниот испит ќе се одржи по договор со студентите

ispit_Eksperimentalna_biohemija_juni_2019.pdf писмен испит по Експериментална биохемија, втора декада

20.06.2019  12:00

Електрохемија

РАСПОРЕД НА ИСПИТИ (ТЕОРИЈА) ВО ЈУНСКИ ИСПИТЕН РОК 2019 Проф. д-р Валентин Мирчески Предмети: НЕОРГАНСКА ХЕМИЈА - Б ниво, ЕЛЕКТРОХЕМИЈА I декада: • Устен испит: 13.06.2019 (четврток) со почеток во 12:00 часот во амфитеатарот на Институтот за хемија II декада: • Устен испит: 20.06.2019 (четврток) со почеток во 12 часот во амфитеатарот на Институтот за хемија

Известување

19.06.2019  10:00

Експериментална биохемија

Првата испитна декада е задолжителна за сите студенти, во овој термин се полага завршен колоквиум од вежби (поените влегуваат во вкупната оценка). Студентите кои нема да го полагаат овој дел ќе имаат 0 поени. Дополнителен термин за полагање нема да има. Усниот испит ќе се одржи по договор со студентите.

Известување

13.06.2019  12:00

Електрохемија

РАСПОРЕД НА ИСПИТИ (ТЕОРИЈА) ВО ЈУНСКИ ИСПИТЕН РОК 2019 Проф. д-р Валентин Мирчески Предмети: НЕОРГАНСКА ХЕМИЈА - Б ниво, ЕЛЕКТРОХЕМИЈА I декада: • Устен испит: 13.06.2019 (четврток) со почеток во 12:00 часот во амфитеатарот на Институтот за хемија II декада: • Устен испит: 20.06.2019 (четврток) со почеток во 12 часот во амфитеатарот на Институтот за хемија

Известување

12.06.2019  10:00

Еколошка биохемија

Испитот ќе се одржи во просторија бр. 124.

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2019. Институт за хемија, ПМФ, УКИМ, Скопје.