Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


17.09.2019  10:00

Инструментални аналитички методи - А ниво

Писмениот испит по Инструментални аналитички методи - А и Б ниво во II декада ќе се одржи на 17 септември 2019 година во 10 часот, а усниот испит по договор (една недела по писмениот). Студентите кои ќе полагаат да се најават претходно кај предметниот наставник најдоцна еден ден пред испитот на e-mail: marinaiv@pmf.ukim.mk. Студентите имаат право да полагаат во една декада по сопствен избор.

rezultati_pismen_ispit_Instr_A_sept_2019.pdf Усниот испит ќе се одржи во понеделник, 23.09, од 13 часот и во вторник, 24.09, од 8 часот. Студентите кои ќе полагаат усмен испит да се пријават до петок, 20.09, на mail: marinaiv@pmf.ukim.mk за да се направи распоред.

03.09.2019  10:00

Инструментални аналитички методи - А ниво

Писмениот испит по Инструментални аналитички методи - А и Б ниво во I декада ќе се одржи на 3 септември 2019 година во 10 часот, а усниот испит по договор (една недела по писмениот). Студентите кои ќе полагаат да се најават претходно кај предметниот наставник најдоцна еден ден пред испитот на e-mail: marinaiv@pmf.ukim.mk. Студентите имаат право да полагаат во една декада по сопствен избор.

Известување

24.06.2019  10:00

Инструментални аналитички методи - А ниво

Писмениот испит по Инструментални аналитички методи - А и Б ниво во II декада ќе се одржи на 24 јуни 2019 година во 10 часот, а усниот испит по договор (најдоцна една недела по писмениот). Студентите кои ќе полагаат да се најават претходно кај предметниот наставник најдоцна еден ден пред испитот на e-mail: marinaiv@pmf.ukim.mk.

rezultati_pismen_ispit_24_juni_2019.pdf Резултати од писмен испит по Инструментални аналитички методи А, Б од 24.06.2019 година.

17.06.2019  10:00

Индустриска хемија

амфитеатар, II декада

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2019. Институт за хемија, ПМФ, УКИМ, Скопје.