Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


26.06.2019  12:00

Кристалохемија

јунска сесија, II декада - устен дел (полагање во амфитеатар) ВАЖНО: Доколку студентот не го има пријавено електронски испитот (два дена порано) и не достави пријава за испит (хартија) на самиот ден, се смета дека нема уредно пријавено испит и нема да му биде дозволено полагање.

Известување

17.06.2019  10:00

Кристалохемија

амфитеатар, писмен испит, II декада Строго се ЗАБРАНУВА позајмување калкулатори и користење мобилни телефони за пресметки!

Известување

07.06.2019  10:00

Кристалохемија

амфитеатар, писмен испит, I декада Строго се ЗАБРАНУВА позајмување калкулатори и користење мобилни телефони за пресметки!

Известување

15.04.2019  12:00

Кристалохемија

Писмен испит

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2019. Институт за хемија, ПМФ, УКИМ, Скопје.