Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


17.06.2019  10:00

Методи за определување молекулски структури

амфитеатар, II декада, писмен дел од испитот

Известување

08.06.2019  09:00

Методологија на научноистражувачка работа

Презентација на семинарските работи и постерите (10 min на англиски)

Известување

07.06.2019  10:00

Методи за определување молекулски структури

амфитеатар, I декада писмен дел од испитот

Известување

25.05.2019  23:55

Методологија на научноистражувачка работа

Рок за испраќање на семинарските работи

Известување

11.05.2019  10:00

Методологија на научноистражувачка работа

Тест - Студентите кои ќе полагаат тест по Методологија на научноистражувачката работа да се најават најдоцна два дена пред испитот на e-mail: marinaiv@pmf.ukim.mk.

Известување

15.04.2019  12:00

Методи за определување молекулски структури

Писмен испит, Амфитеатар

Известување

02.03.2019  09:00

Методологија на научноистражувачка работа

Презентација на семинарските работи и постерите (10 min на англиски)

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2019. Институт за хемија, ПМФ, УКИМ, Скопје.