Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


28.06.2019  10:00

Неорганска хемија (биологија-хемија)

Во договор со студентите испитот е презакажан за петок од 10 часот. Испитот ќе се одржи во пред. 101 со почеток во 10 часот. Условот е претходно положен писмен испит. На студентите кои не се пријавиле електронски и кои не носат индекс и пријава нема да им биде дозволено полагање испит.

Известување

25.06.2019  10:00

Нанохемија и нанотехнологии

II испитен рок, P124

nanohemija_rezultati_25_06_2019.pdf резултати_II_декада

Неорганска хемија - А ниво

II испитен рок, P124

NH_A_rezultati_25_06_2019.pdf резултати_II_декада

Неорганска хемија (биологија-хемија)

Писмен испит ќе се одржи во медиотека со почеток во 10 часот. На студентите кои не се пријавиле електронски и кои не носат индекс и пријава нема да им биде дозволено полагање испит.

Известување

24.06.2019  10:00

Нутриционизам

II декада:Тест по нутриционизам. Забелешка: Студентите кои ќе полагаат да се најават еден ден порано кај предметниот наставник на е-маил: jasmina.petreska@pmf.ukim.mk

Известување

20.06.2019  12:00

Неорганска хемија - Б ниво

РАСПОРЕД НА ИСПИТИ (ТЕОРИЈА) ВО ЈУНСКИ ИСПИТЕН РОК 2019 Проф. д-р Валентин Мирчески Предмети: НЕОРГАНСКА ХЕМИЈА - Б ниво, ЕЛЕКТРОХЕМИЈА I декада: • Устен испит: 13.06.2019 (четврток) со почеток во 12:00 часот во амфитеатарот на Институтот за хемија II декада: • Устен испит: 20.06.2019 (четврток) со почеток во 12 часот во амфитеатарот на Институтот за хемија

Известување

13.06.2019  12:00

Неорганска хемија - Б ниво

РАСПОРЕД НА ИСПИТИ (ТЕОРИЈА) ВО ЈУНСКИ ИСПИТЕН РОК 2019 Проф. д-р Валентин Мирчески Предмети: НЕОРГАНСКА ХЕМИЈА - Б ниво, ЕЛЕКТРОХЕМИЈА I декада: • Устен испит: 13.06.2019 (четврток) со почеток во 12:00 часот во амфитеатарот на Институтот за хемија II декада: • Устен испит: 20.06.2019 (четврток) со почеток во 12 часот во амфитеатарот на Институтот за хемија

Известување

13.06.2019  10:00

Нанохемија и нанотехнологии

I испитен рок, P124

nanohemija_rezultati_13_06_2019_w.pdf резултатиI_I_декада

Неорганска хемија - А ниво

I испитен рок, P124

NH_A_rezultati_13_06_2019_w.pdf резултати_I_декада

Неорганска хемија (биологија-хемија)

Испитот ќе се одржи во пред. 101 со почеток во 10 часот. Условот е претходно положен писмен испит. На студентите кои не се пријавиле електронски и кои не носат индекс и пријава нема да им биде дозволено полагање испит.

Известување

11.06.2019  10:00

Неорганска хемија (биологија-хемија)

Писмен испит ќе се одржи во медиотека со почеток во 10 часот. На студентите кои не се пријавиле електронски и кои не носат индекс и пријава нема да им биде дозволено полагање испит.

Известување

10.06.2019  10:00

Нутриционизам

I декада:Тест по нутриционизам. Забелешка: Студентите кои ќе полагаат да се најават еден ден порано кај предметниот наставник на е-маил: jasmina.petreska@pmf.ukim.mk

Известување

03.06.2019  12:00

Неорганска хемија - Б ниво

Втор колоквиум-теорија Неорганска хемија Б ниво

Vtor_kol_teorija.doc Резултати-Втор колоквиум-теорија-Неорганска хемија Б ниво

19.04.2019  13:00

Нанохемија и нанотехнологии

Известување

Неорганска биохемија (прв циклус)

Известување

03.04.2019  10:00

Неорганска хемија - Б ниво

Прв колоквиум (теорија) 10:00 Амфитеатар на ИХ

Prv_kol_teorija.doc Rezultai-Prv kolokvium-teorija

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2019. Институт за хемија, ПМФ, УКИМ, Скопје.