Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


28.06.2019  10:00

Општа хемија (за молекуларна биологија)

Испитот (од предавањата) ќе се одржи во просторија бр. 124.

Rezultati_Ispit_28_06_2019_molekularna_1.pdf Резултати од испитот одржан на 28.06.2019.
Rezultati_Ispit_28_06_2019_nutricionizam_1.pdf Резултати од испитот одржан на 28.01.2019.

Општа хемија Б (биологија-хемија)

Во договор со студентите испитот е презакажан за петок од 10 часот. Испитот ќе се одржи во пред. 101 со почеток во 10 часот. Условот е претходно положен писмен испит. На студентите кои не се пријавиле електронски и кои не носат индекс и пријава нема да им биде дозволено полагање испит.

Известување

26.06.2019  10:00

Општа хемија - А ниво

Писмениот испит (задачи) по Општа хемија А-ниво во вторатадекада во јунската испитна сесија ќе се одржи на 25.06. 2019 со почеток во 10 часот во предавална бр. 124, а теоретскиот дел од испитот ќе се полага на 26. 06. со почеток во 10 часот во амфитеатарот на Институтот за хемија.

Известување

Органска хемија (за биохемија-физиологија)

Студентите задолжително да бидат електронски пријавени и да носат хартиена пријава.

ispit_Organska_juni_2019.pdf резултати од писмениот испит по Органска хемија и третиот колоквиум (дополагање) по Основи на органска хемија, јунска сесија

25.06.2019  10:00

Одбрани поглавја од неорганска хемија

II испитен рок, P124

rezultati_OPNH_25_06_2019.pdf резултати_II_декада

Општа хемија Б (биологија-хемија)

Писмен испит ќе се одржи во медиотека со почеток во 10 часот. На студентите кои не се пријавиле електронски и кои не носат индекс и пријава нема да им биде дозволено полагање испит.

Opsta_hemija_B_rezultati_od_pismen_ispit_25_juni_2019.pdf Општа хемија Б_двопредметни студии по биологија-хемија_резултати од писмен испит_25 јуни 2019

17.06.2019  10:00

Одбрани поглавја од физичка хемија

амфитеатар, писмен испит, II декада Строго се ЗАБРАНУВА позајмување калкулатори и користење мобилни телефони за пресметки!

PI_17_6_2019.pdf rezultati

13.06.2019  10:00

Одбрани поглавја од неорганска хемија

I испитен рок, P124

Известување

Општа хемија Б (биологија-хемија)

Испитот ќе се одржи во пред. 101 со почеток во 10 часот. Условот е претходно положен писмен испит. На студентите кои не се пријавиле електронски и кои не носат индекс и пријава нема да им биде дозволено полагање испит.

Известување

12.06.2019  10:00

Општа хемија (за молекуларна биологија)

Испитот (од предавањата) ќе се одржи во просторија бр. 124.

Известување

11.06.2019  12:00

Општа хемија - А ниво

Писмениот испит (задачи) по Општа хемија А-ниво во првата декада во јунската испитна сесија ќе се одржи на 10.06. 2019 со почеток во 10 часот, а теоретскиот дел од испитот ќе се полага на 11. 06. со почеток во 12 часот. Испитите ќе се одржат во амфитеатарот на Институтот за хемија.

Општа хемија - теорија

11.06.2019  10:00

Општа хемија Б (биологија-хемија)

Писмен испит ќе се одржи во медиотека со почеток во 10 часот. На студентите кои не се пријавиле електронски и кои не носат индекс и пријава нема да им биде дозволено полагање испит.

Известување

10.06.2019  10:00

Органска хемија (за биохемија-физиологија)

Полагање на трет колоквиум по Основи на органска хемија. Во истиот термин е полагање на испит од прва декада. Студентите задолжително да бидат електронски пријавени за испит и да носат хартиени пријави. Студентите кои ќе го полагаат испитот во првата декада да се пријават на електронската адреса natasa@pmf.ukim.mk најдоцна до 08.06.2019.

rezultati_Osnovi_na_organska_hemija_2019.pdf Резултати од трет колоквиум

07.06.2019  10:00

Одбрани поглавја од физичка хемија

амфитеатар, писмен испит, , I декада Строго се ЗАБРАНУВА позајмување калкулатори и користење мобилни телефони за пресметки!

rezultati-11.pdf rezultati

27.05.2019  12:00

Органска хемија (за биохемија-физиологија)

Вториот колоквиум по органска хемија за студентите од биологија, насока биохемиско-физиолошка ќе се одржи во амфитеатар на ИХ.

rezultati_organska_vtor_kolokvium_2019.pdf резултати од вториот колоквиум по Основи на органска хемија (за биологија-физиологија)

09.05.2019  10:00

Одбрани поглавја од физичка хемија

Амфитеатар

Struktura_kolok_2019-0.pdf rezultati

19.04.2019  13:00

Одбрани поглавја од неорганска хемија

Известување

19.04.2019  12:00

Општа хемија (за молекуларна биологија)

Испитот по предметот Хемија (за молекуларна биологија и нутриционизам) ќе се одржи во просторија број 101.

Rezultati_Ispit_19_01_2019_molekularna_1.pdf Резултати од испитот одржан на 19.04.2019.

16.04.2019  14:00

Органска хемија (за биохемија-физиологија)

Прв колоквиум по Органска хемија за студентите од биологија (биохемиско-физиолошка насока)

Известување

15.04.2019  12:00

Одбрани поглавја од физичка хемија

писмен испит

PI_15_4_2019-0.pdf rezultati

20.02.2019  12:00

Одбрани поглавја од физичка хемија

rezultati-9.pdf rezultati

18.02.2019  10:00

Општа хемија - А ниво

II декада, дел од испитот што се донесува на теоријата. Испитот ќе се одржи о амфитеатарот на Институтот за хемија

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2019. Институт за хемија, ПМФ, УКИМ, Скопје.