Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


27.06.2019  09:00

Радиохемија

Усмен испит

Известување

20.06.2019  09:00

Радиохемија

Писмен испит

RH_20_06_2019.xls Rezultati od pismen ispit

13.06.2019  09:00

Радиохемија

Усмен испит

Известување

06.06.2019  09:00

Радиохемија

Писмен испит - амфитеатар

RH6_06_2019.pdf Rezultati pismen ispit

22.04.2019  09:00

Радиохемија

Усмен испит

Известување

15.04.2019  12:00

Радиохемија

Писмен испит

Известување

11.04.2019  09:00

Радиохемија

Прв колоквиум Радиохемија

1Кол_11_04_2019.xls Rezultati od prv kolokvium

21.02.2019  09:00

Радиохемија

Усмен испит

Известување

20.02.2019  12:00

Радиохемија

На ИХ испитите ќе се реализираат: - писмени испити на 20 февруари во 12 часот во амфитеатар - усни испити на 21 февруари во 12 ч. во амфитеатар (ако се полага писмено) или по договор, но секако на 21 февруари. Студентите се веќе известени и тие што ќе полагаат мора да се пријават во библиотека до вторник во 15 часот.

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2019. Институт за хемија, ПМФ, УКИМ, Скопје.