Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


26.06.2019  10:00

Секундарни метаболити: изолација и својства

Писмен дел од испитот, втора декада

rzultati_sekundarni_metaboliti_juni_2019.pdf резултати од втора декада во јунски испитен рок

17.06.2019  10:00

Структура на атоми и молекули

амфитеатар, писмен испит, II декада Строго се ЗАБРАНУВА позајмување калкулатори и користење мобилни телефони за пресметки!

Известување

Специјална методика во хемијата

Втора декада

Известување

11.06.2019  10:00

Структура на атоми и молекули

II колоквиум

Struktura_kolok_2019-1.pdf rezultati

10.06.2019  10:00

Секундарни метаболити: изолација и својства

Усниот дел од испитот ќе се одржи по договор со студентите

Известување

07.06.2019  10:00

Структура на атоми и молекули

амфитеатар, писмен испит, I декада Строго се ЗАБРАНУВА позајмување калкулатори и користење мобилни телефони за пресметки!

Известување

Специјална методика во хемијата

Прва декада

Известување

09.05.2019  10:00

Структура на атоми и молекули

Амфитеатар

Struktura_kolok_2019.pdf rezultati

16.04.2019  14:00

Секундарни метаболити: изолација и својства

Испит во дополнителна априлска сесија

Известување

15.04.2019  12:00

Структура на атоми и молекули

Писмен испит

PI_15_4_2019.pdf rezultati

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2019. Институт за хемија, ПМФ, УКИМ, Скопје.