Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


27.09.2019  10:00

Теоретска неорганска хемија

II испитен рок, XA. Задолжително електронско пријавување на испитот!

rezultati_27_09_2019.pdf резултати, II декада

13.09.2019  10:00

Теоретска неорганска хемија

I испитен рок, XA. Задолжително електронско пријавување на испитот!

rezultati_13_09_2019.pdf резултати, I декада

25.06.2019  10:00

Теоретска неорганска хемија

II испитен рок, P124

rezultati_25_06_2019.pdf резултати_II_декада

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2019. Институт за хемија, ПМФ, УКИМ, Скопје.