Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


07.10.2019  12:00

Физичка хемија (за молекуларна биологија)

августовско-септемвриска сесија, II декада (полагање во амфитеатар) ВАЖНО: Доколку студентот не го има пријавено електронски испитот (два дена порано) и не достави пријава за испит (хартија) на самиот ден, се смета дека нема уредно пријавено испит и нема да му биде дозволено полагање.

2019_09_II_dekada_biolozi_bez_iminja_za_web.doc 2019-септемвриска-II декада

Физичка хемија (студии по биологија - биохемија и физиологија)

августовско-септемвриска сесија, II декада (полагање во амфитеатар) ВАЖНО: Доколку студентот не го има пријавено електронски испитот (два дена порано) и не достави пријава за испит (хартија) на самиот ден, се смета дека нема уредно пријавено испит и нема да му биде дозволено полагање.

2019_09_II_dekada_biolozi_bez_iminja_za_web-0.doc 2019-септемвриска-II декада

04.10.2019  10:00

Физичка хемија II - Б ниво

Pismen ispit

FH2B_02_10_2019.pdf Rezultati pismen ispit

25.09.2019  09:00

Физичка хемија I - Б ниво

Усмен испит.

Известување

Физичка хемија II - Б ниво

Усмен испит.

Известување

11.09.2019  09:00

Физичка хемија I - Б ниво

Писмен испит (амфитетар)

FH1BABH_11_09_2019.pdf Rezultati od pismen ispit

Физичка хемија II - Б ниво

Писмен испит (амфитетар)

FH2BABH_11_09_2019.pdf Rezultati od pismen ispit

05.09.2019  09:00

Физичка хемија I - Б ниво

Усмен испит

Известување

Физичка хемија II - Б ниво

Усмен испит

Известување

29.08.2019  12:00

Физичка хемија (за молекуларна биологија)

августовско-септемвриска сесија, I декада (полагање во амфитеатар) ВАЖНО: Доколку студентот не го има пријавено електронски испитот (два дена порано) и не достави пријава за испит (хартија) на самиот ден, се смета дека нема уредно пријавено испит и нема да му биде дозволено полагање.

2019_09_I_dekada_biolozi_bez_iminja_za_web.doc 2019-септемвриска-I декада

29.08.2019  09:00

Физичка хемија I - Б ниво

Писмен испит (амфитеатар)

FH1BABH_29_08_2019.pdf Rezultati od pismen ispit
FH1BABHstara_29_08_2019.pdf Rezultati od ispit po stara programa

Физичка хемија II - Б ниво

Pismen ispit

FH2BABH_29_08_2019.pdf Rezultati od pismen ispit

29.08.2019  12:00

Физичка хемија (студии по биологија - биохемија и физиологија)

августовско-септемвриска сесија, I декада (полагање во амфитеатар) ВАЖНО: Доколку студентот не го има пријавено електронски испитот (два дена порано) и не достави пријава за испит (хартија) на самиот ден, се смета дека нема уредно пријавено испит и нема да му биде дозволено полагање.

Известување

27.06.2019  09:00

Физичка хемија I - Б ниво

Усмен испит

Известување

Физичка хемија II - Б ниво

Усмен испит

Известување

20.06.2019  09:00

Физичка хемија I - Б ниво

Писмен испит

FH1B_20_06_2019.pdf Rezultati od pismen ispit

Физичка хемија II - Б ниво

Писмен испит

FH2B_20_06_2019.pdf Rezultati od pismen ispit

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2019. Институт за хемија, ПМФ, УКИМ, Скопје.