Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


26.09.2019  10:00

Хемија на комплексни соединенија

Испитот по Хемија на комплексни соединенија ќе се доржи на Институтот по хемија, во предавална 124, со почеток во 10 часот.

Известување

Хемија (биолози - наставна и еколошка насока)

Испитот по Хемија за биолози (наставна и еколошка насока), ќе се одржи на Институтот по хемија, во предавална 124, со почеток во 10 часот.

Известување

24.09.2019  10:00

Хемија на керамички материјали

Испитот ќе се одржи во Амфитеатарот на ИХ.

Известување

24.09.2019  09:00

Хроматографски методи (прв циклус)

Испитот по Хроматографски методи во втора декада ќе се одржи на 24 септември во време по договор. Студентите кои ќе полагаат да се најават на е-пошта кај предметниот наставник до 21 септември.

Известување

18.09.2019  10:00

Хемија во практиката

Испитот ќе се одржи во пред. 101 со почеток во 10 часот. На студентите кои не се пријавиле електронски и кои не носат индекс и пријава нема да им биде дозволено полагање испит.

Известување

11.09.2019  12:00

Хемија на комплексни соединенија

Испитот по Хемија на комплексни соединенија ќе се одржи на Институтот за хемија, во предална 124, со почеток во 12 часот.

Известување

Хемија (биолози - наставна и еколошка насока)

Испитот по Хемија за биолози (наставна и еколошка насока) ќе се одржи на Институтот за хемија, во предавална 124, со почеток во 12 часот.

Известување

10.09.2019  10:00

Хемија на керамички материјали

Испитот ќе се одржи во предавална број 124,

Известување

10.09.2019  09:00

Хроматографски методи (прв циклус)

Испитот по Хроматографски методи во прва декада ќе се одржи на 10 септември во време по договор. Студентите кои ќе полагаат да се најават на е-пошта кај предметниот наставник до 7 септември.

Известување

04.09.2019  10:00

Хемија во практиката

Испитот ќе се одржи во пред. 101 со почеток во 10 часот. На студентите кои не се пријавиле електронски и кои не носат индекс и пријава нема да им биде дозволено полагање испит.

Известување

28.06.2019  10:00

Хемија во практиката

Во договор со студентите испитот е презакажан за петок од 10 часот. Испит ќе се одржи во пред. 101 со почеток во 10 часот. На студентите кои не се пријавиле електронски и кои не носат индекс и пријава нема да им биде дозволено полагање испит.

Известување

Хемија на керамички материјали

Испитот ќе се одржи во просторија бр. 124.

Rez_juni_2019_IIdekada_1.pdf Резултати од испитот одржан на 28.06.2019.

27.06.2019  09:00

Хроматографски методи (прв циклус)

Испитот по Хроматографски методи во втора декада ќе се одржи на 27 јуни во време по договор. Студентите кои ќе полагаат да се најават на е-пошта кај предметниот наставник до 25 јуни.

Известување

26.06.2019  10:00

Хемија (биолози - наставна и еколошка насока)

Испитот ќе се одржи во амфитеатарот на Институтот за хемија

Известување

19.06.2019  09:30

Хроматографски методи (прв циклус)

Испитот по Хроматографски методи во прва декада ќе се одржи на 19 јуни во време по договор. Студентите кои ќе полагаат да се најават на е-пошта кај предметниот наставник до 17 јуни.

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2019. Институт за хемија, ПМФ, УКИМ, Скопје.