Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


16.12.2022  10:00

Теоретска неорганска хемија

прв колоквиум

rezultati_TNH_prv_kolokvium_16_12_2022.pdf резултати, прв колоквиум

03.12.2022  09:00

Физичка хемија II - Б ниво

Прв колоквиум по физичка хемија 2Б ниво

FH2B1kol_03_11_2022.pdf Преглед на тетратките на 05.12.2022 (понеделник) од 14.30 до 15.00 часот.

01.12.2022  12:00

Хемија (за нутриционизам)

Првиот колоквиум задачи за насоката Нутриционизам ќе се одржи во амфитеатарот на Институтот за хемија со почеток во 12 часот.

Известување

29.11.2022  10:00

Општа хемија - А ниво

Прв колоквиум-теорија

Теорија_1_колоквиум_Општа_Хемија.pdf Rezultati

25.11.2022  10:00

Аналитичка хемија II - А ниво

Усниот испит по Аналитичка хемија II ќе се одржи на 25.11.2022. Сите кои ќе полагаат претходно да се најават на jasmina.petreska@pmf.ukim.mk, најдоцна до 23.11.2022 до 20.00 часот.

Известување

25.11.2022  13:00

Биохемија II - А ниво

Испитот по Биохемија II, во вонредната ноемвриска сесија ќе се одржи со физичко присуство во амфитеатарот на Институтот за хемија.

РЕЗУЛТАТИ_ОД_ИСПИТ_25_11_2022.pdf Оценки може да земете утре, 01.12.2022

25.11.2022  09:00

Радиохемија

Усмен испит

Известување

Физичка хемија I - Б ниво

Усмен испит

Известување

25.11.2022  12:00

Неорганска хемија - Б ниво

РАСПОРЕД НА ИСПИТИ ЗА ВОНРЕДНАТА СЕСИЈА ВО НОЕМВРИ 2022 (проф. В. Мирчески) Испити по НЕОРГАНСКА ХЕМИЈА Б-НИВО (теорија) и ЕЛЕКТРОХЕМИЈА: • 25.11.2022 (петок) со почеток во 12:00 часот во амфитеатарот на Институтот за хемија. Важно: • Сите студенти треба да го пријават своето полагање на адресата valentinmirceski@yahoo.com и да го наведат испитот кој сакаат да го полагаат. • Испитот во врска со теоријата на предметот Неорганска хемија Б-ниво може да се полага само со претходно положен испит во врска со задачите. Проф. д-р Валентин Мирчески

Известување

25.11.2022  13:00

Нанохемија и нанотехнологии

Задолжително пријавување на електронската адреса на предметниот наставник најдоцна два дена пред закажаниот термин.

NanoHem_rezultati_25_11_2022.pdf резултати

25.11.2022  12:00

Електрохемија

РАСПОРЕД НА ИСПИТИ ЗА ВОНРЕДНАТА СЕСИЈА ВО НОЕМВРИ 2022 (проф. В. Мирчески) Испити по НЕОРГАНСКА ХЕМИЈА Б-НИВО (теорија) и ЕЛЕКТРОХЕМИЈА: • 25.11.2022 (петок) со почеток во 12:00 часот во амфитеатарот на Институтот за хемија. Важно: • Сите студенти треба да го пријават своето полагање на адресата valentinmirceski@yahoo.com и да го наведат испитот кој сакаат да го полагаат. • Испитот во врска со теоријата на предметот Неорганска хемија Б-ниво може да се полага само со претходно положен испит во врска со задачите. Проф. д-р Валентин Мирчески

Известување

25.11.2022  10:00

Експериментална биохемија

Усмен испит.

Известување

25.11.2022  13:00

Неорганска хемија - А ниво

Задолжително пријавување на електронската адреса на предметниот наставник најдоцна два дена пред закажаниот термин.

NH_A_rezultati_25_11_2022.pdf резултати
NH_A_rezultati_25_11_2022_kumulativni_rezultati.pdf резултати

Органска хемија (за биохемија-физиологија)

Усмен испит. Се полага во заеднички термин и просторија со останатите групи на Институтот за хемија.

rezultati_organska_noemvri_2022.pdf Резултати од испит во ноемвриска дополнителна сесија

21.11.2022  15:00

Аналитичка хемија II - А ниво

Писмен испит. Писмениот испит по Аналитичка хемија II ќе се одржи на 21.11.2022 со почеток во 15.00 часот. Сите кои планираат да полагаат да се пријават претходно на jasmina.petreska@pmf.ukim.mk најдоцна до 18.11.2022 до 20.00 часот.

Известување

Структура на атоми и молекули

Писмен испит

Известување

Радиохемија

Писмен испит. Се полага во заеднички термин и просторија со останатите групи на Институтот за хемија.

RHispit_21_11_2022.pdf Резултати од писмен испит. Увид во тетратките во среда 23.11.2022 од 11 до 14 часот.

Методи за определување молекулски структури

Писмен испит

Известување

Одбрани поглавја од физичка хемија

Писмен испит

Известување

21.11.2022  10:00

Хемија во практиката

Испитот ќе се одржи во Медиотека со почеток во 10 часот. Услов за полагање: испитот пријавен во i_know, индекс и пополнета хартиена пријава.

Известување

21.11.2022  15:00

Физичка хемија I - Б ниво

Писмен испит. Се полага во заеднички термин и просторија со останатите групи на Институтот за хемија.

FH1Bispit_21_11_2022.pdf Резултати од писмен испит. Увид во тетратките во среда 23.11.2022 од 11 до 14 часот.

Експериментална неорганска хемија

Писмен испит во амфитеатарот на ИХ. Задолжително пријавување за испитот на електронската адреса metonajd@yahoo.com. Практичниот ипит ќе се одржи во петок во лаб 228 во петок 25. 11. 2022

Известување

Хемија (за физичари)

Писмен испит. Место, Амфитеатар на ИХ.

Известување

Неорганска хемија - Б ниво

Писмен испит.

Известување

21.11.2022  10:00

Примена на компјутери во хемијата

Испитот ќе се одржи во Медиотека со почеток во 10 часот. Услов за полагање: испитот пријавен во i_know, индекс и пополнета хартиена пријава.

Известување

21.11.2022  15:00

Експериментална биохемија

Писмен испит. Се полага во заеднички термин и просторија со останатите групи на Институтот за хемија.

Известување

Неорганска хемија - А ниво

писмен испит, задолжително пријавување на електронската адреса на предметниот наставник најдоцна два дена пред закажаниот термин.

NH_A_NV_rezultati_21_11_2022.pdf резултати,

Органска хемија (за биохемија-физиологија)

Практичен испит. Се полага во заеднички термин и просторија со останатите групи на Институтот за хемија.

Известување

| 1 | 2 | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2023. Институт за хемија, ПМФ, УКИМ, Скопје.